Se større bilde

Elvis Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Føler du også at du er født i feil tiår? Musikken fra 50-tallet er uten tvil den mest levende musikkstilen sammenlignet med dagens, og blant de kjente navnene finnes for eksempel The King, eller Elvis Presley som han heter! Nå kan du gå på karnevalfesten som en ekte 50-talls konge med hjelp av denne masken! Bare ikke glem skinnjakken og mikrofonen!

Elvis Greyland Film Maske er en førsteklasses og stilfull lateksmaske fra Greyland Film som spesialiserer seg på realistiske, håndlagde masker støpt i lateks. Masken sitter som hånd i hanske rundt ansiktet og kvaliteten er så pass god at du sjelden vil komme til å trenge å ta av deg masken i løpet av kvelden. Denne Elvismasken har hull til øyne/nese/munn slik at du skal kunne drikke med sugerør, puste greit og prate uten komplikasjoner. Når du etterpå glir inn på festen kommer du til å kalles for både "The king" og "The king of Mask!"

Tips: Føler du at masken sitter tett rundt øyne/nese/munn, da kutter du helt enkelt bare litt større hull med hjelp av en neglsaks eller liknende.

Fakta om Elvis Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Etterlikner Elvis Presley
  • Er du allergisk mot gummi/lateks? I så tilfelle fraråder vi deg å bruke denne masken! 

OBS
: Modellen bruker lateks rundt maskens halskant for et mer realistisk utseende!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46275 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle