Se større bilde

Tilbehør

Kundebilder

Egyptisk Konge Lang Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Den onde faraoen herjer igjen! Iført sine unødvendig luksuriøse gull- og diamantbestrødde klær sitter han på tronen sin og spiser vindruer, mens det stakkars folket får slite og bygge pyramider til ham. Det er ikke bra å ha slaver. Det er heller ikke greit å tvinge dem til å jobbe til de stuper, det kan vi vel være enige om. Men gullklær med diamanter er jo aldri feil! I tillegg får dette fine kostymet deg automatisk til å se helt ufattelig attraktiv ut! 

Egyptisk Konge Lang Karnevalsdrakt inkluderer en tunika, et plagg som går over skuldrene, Et midjeplagg, et par armringer, en hatt og et par tøfler med sandalsnøring. Tunikaen er svart og laget av et skinnende materiale. Den er lang og har svært brede skulderbånd. Skulderstykket er lett vattert og går som en ring rundt halsen og over skuldrene. Det er gullfarget, dekorert med gullglitrende, svart og lysebrunt mønster og du lukker det ved hjelp av en borrelås bak. Midjeplagget er gullfarget med et bredt midjebånd med nedhengende midtparti. Båndet og midtpartiet er brunt med gulldekorasjoner, og plagget lukkes i ryggen med borrelåser. Armringene er svarte med dekorasjonsbånd med gullfargede paljetter. De er lett vatterte og dras over armene ved påkledning. Hatten består av en svart lue med en rød diamant og et gullfarget klede som henger ned. Tøflene er svarte, myke og i et enkelt design, med antiskli under og lange, gullfargede bånd som knyttes over leggene for at de skal se ut som sandaler.

Størrelse: One size (voksen).

Tagger

HENVENDELSER (5)

Henvendelser

 • Skrevet av Sandra for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Martin for 1 år siden
  Riktigt snyggt och bra. Det som drog ned betyget från en 5 till en 4 var att det inte finns någon måttangivelse för midjan. ”Bältet” eller vad man ska kalla den biten runt midjan var lite för tight för mig. Men det löstes dock med ett par snören.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Carlos for 1 år siden
  Hatten lite osymmetrisk sydd och snörena till tofflorna var osmidiga.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28259 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle