vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
efterklok-fragespel-2
efterklok-fragespel-3
efterklok-fragespel-4

Efterklok Spørrespill

229,90 kr

I lager (8 stk.)
Efterklok er et finurlig, engasjerende og nervepirrende spørrespill der du kan utsmarte Besserwisseren, dekke over kunnskapshull og ta hjem gevinsten selv om du ikke kunne mest fra starten.

I Efterklok svarer man på fem spørsmål på rad. Etter at en spiller har svart, får alle greie på hvor mange rette spilleren hadde – men ikke hvilke svar som var rett. De samme fem spørsmålene går videre til neste og når det er din tur kan du fritt kopiere andres svar eller levere egne. Men se opp! Noen som svarer kjapt og selvsikkert har kanskje ingen anelse om det rette svaret. Og et jamrende ”jeg får ta sjansen på noe da…” kan også være en bløff fra noen som er skråsikre på svaret.

Hvis du er våken, oppvakt og god på å lese dine medspillere, kan du altså vinne spillet selv om du egentlig bare kunne svaret på ett eneste spørsmål fra starten!

Spillet er spekket med over 500 underholdende, interessante og utfordrende spørsmål som passer de fleste. En perfekt gå-bort-presang og en skikkelig stemningshever på festen, spillkvelden eller middagen med familie og venner.

  • Alder: 18+
  • Spilletid: ca. 30 min
  • Antall spillere: minst 2+
  • Språk: Svensk 
  • Inneholder 500 spørsmål
Art.nr 22536-1
Kopiera OK

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger