Meny

Duni

Sagaen om Duni startet allerede på 1940-tallet da sjefen for et papirbruk i Dalsland var på reise i USA, og oppdaget hvordan amerikanerne laget engangskopper av vokset papir som ikke ble myke av veske. Genialt, tenkte sjefen, og satte i gang en egen produksjon av såkalte plissébegere på hjemmebane. Produksjonen ble etter hvert utvidet med papptallerkener, plastkopper og formstøpte plastprodukter som skjeer, kniver og gafler.

I dag har Duni omstilt seg til mer miljøvennlige alternativer, og under merkingen ECOECHO® lager de kopper, tallerkener, glass og bestikk av fornybare og komposterbare materialer som tre, bagasse og bioplast. De gamle pappkoppmaskinene er nå pensjonert, men finnes utstilt som museumsgjenstander på hovedkontoret i Malmø.

Hos Partyking har vi selvfølgelig dekket opp med masse klimasmarte engangsartikler fra Duni, inklusive biologisk nedbrytbare øl-, vin- og snapsglass, trebestikk, bordduker, papptallerkener og servietter med dekorative trykk, til alt fra sankthansaften til skalldyrlaget. Her finner du også smarte glassholdere til å feste på tallerkenen, det ultimate tilbehøret på minglefesten!

I utvalget finner du også sølv- og gullfargede duker og servietter i litt mer luksuriøs Dunisilk-kvalitet som passer utmerket til å fikse et elegant festbord til nyttårsaften eller andre finere arrangementer. Vi har også klassiske antikk-, krone- og kubbelys i matchende nyanser, og praktiske evighetslys i form av LED-lys med fjernkontroll som kan lades opp, og som kan brukes i hvilken som helst lyslykt.
Les mer