drinkhallare-lets-celebrate-akryl-85125-2
drinkhallare-lets-celebrate-akryl-85125-1

Drinkholder Let's Celebrate Akryl

549,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Alexandra
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Superfin men galet ranglig och glasen vickade så drickan föll ur om man hade för mkt. Men snyggt om man har glasen där utan drickan…
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Få boblene til å flyte med dette vakre drikkestativet av akryl! Dette moderne drikkestativet er perfekt til mange anledninger, inklusive bryllup, forlovelsesfester, årsdager og bursdager. Plasser drinkholderen slik at gjestene enkelt kan ta velkomstdrinken sin! 

Drinkholder Let's Celebrate Akryl inkluderer et serveringsstativ med plass til 10 champagneglass. Stativet har teksten «let's celebrate», noe som gjør at det passer til mange forskjellige temaer. Stativet leveres umontert og er enkelt å sette sammen. Stativet er laget av akryl, så det kan brukes om igjen gang på gang.

 • Inkluderer 1 drikkeholder
 • Materiale: Akryl
 • Mål: 58 cm (høyde) x 56 cm (bredde)
 • Enklere montering kreves