diadem-kattoron-med-choker-diamant-67918-2

Diadem Katteører med Choker Diamant

179,-

Velg variant:

 • Kristin
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Ena "örat" på diademet ramlade av när jag tog upp den ur paketet. Gick att limma tillbaka men ändå tråkigt att man inte ens kan få hem varan utan att den är trasig. Plastig känsla på halsbandet. Positivt halsbandet är ställbart i vidd med hjälp av ringar och halsbandsklyka. Diademet är inlindat i ett silkesliknande band och är därför mjukt mot huvudet bakom öronen.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Stina
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser ut som på bilden!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

I dette glitrende tilbehøret blir du uten tvil den kuleste katten i området. Match tilbehøret med en kattedrakt, eller ta på deg dine fineste festklær og la tilbehøret stå for hele outfiten. Uansett så blir du utvilsomt seende ut som en katt! 

Diadem Katteører med Choker Diamant inkluderer et diadem med katteører og en choker med et hjerte, alt tilbehøret er dekt i glitrende sten. Kommer i one size for voksne. Lagd av plast. 

 • Størrelse: One-size (voksen)
 • Materiale: plast
 • Inkluderer hodebøyle og choker
 • Omkrets choker: 32–39 cm 

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer og tilbehør som er av fantastisk kvalitet. De koster litt mer, men de er helt i sin egen klasse!