Dessertskåler

Etter et utsøkt måltid blir man ofte litt søtsugen og hva passer vel bedre da enn en appetittvekkende dessertskål. Presenter godsakene i stil, da ser det allt bedre ut. Her finner du ulike dessertskåler for ulike anledninger og tema.

Skal det passe til et lukuriøst måltid, blir det perfekt med små dessertskåler i støpt glass. Med et stilig utformet design kan skålen brukes til dippskåler, forrett og dessert. Det kan også være imponerende å bruke et margaritaglass som serveringsskål eller hvorfor ikke et stilig, ekstra høyt glass, perfekt for milkshake eller iskrem! Står det banana split på menyen så finnes det ingen bedre måte å servere desserten på enn i det klassiske båtdesignet, skapt for nettopp banana split!

Hvis du trenger dessertskål til barnebursdag eller lignende så er det best å finne skåler av plast eller papp. Ønskes plastskåler finnes disse i flere ulike farger og vi har til og med papirskåler med fint hippipemotiv. Er det barna som får velge finnes det praktiske skåler lagd av papp med motiv fra filmer som Biler, Frost/Frozen og The Avengers. Velbekomme!
Les mer
2 resultater