Se større bilde

Den Drikkende Fuglen

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Sett denne i bevegelse og se fuglen ta uendelige klunker med vann. Plasser kroppen sånn at nebbet havner oppi et vannglass, og fuglen vil da gynge frem og tilbake i langsom takt mens den dypper nebbet ned i vannet om og om igjen. Den evige drikkingen er både morsom og fengslende å se på.

Den Drikkende Fuglen er en gyngende plastfugl med hatt. Plasser den ved siden av et glass med vann og dyp nebbet ned i vannet. Fuglen vil da reise seg opp for deretter å bøye seg ned og dyppe nebbet i vannet igjen. Dette vil fortsette så lenge nebbet dyppes ned i vannet. Anbefalt for barn over 3 år.  

  • Materiale: Plast og filt
  • Mål: Ca 18 cm
  • Antall: 1-pakning

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen55266 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle