deadpool-deluxe-maskeraddrakt-1

Deadpool Deluxe Kostyme

749,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Eivind
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Eg er 187cm høg, normalt bygd. XL passet meg svært bra. Det er ikkje gulf mtp toalettbesøk. Du går inn i drakten "gjennom ryggen", så festes denne sammen med to små borrelåser. Disse borrelåsene er det dårligste på heile kostymet, dei holder rett og slett ikkje. Bruk ei svart t-skjorte under, og bytt ut borrelåsene med nokon større. Du trenger uansett hjelp til og ta av og på deg drakta på toalettet.. Det er heller ikkje hull til og drikke/spise. Masken er derimot laget slik at det er en søm som du kan lure et sugerør gjennom, uten at det synes på masken etter bruk. Litt teknikk så går det veldig lett. Fekk ikkje testet weapon kit, då dette var bestillingsvare, men kostymet er svært bra laget, og virker relativt slitesterkt. Alt i alt, svært positivt overraska over kvaliteten og "looken" på kostymet. Råkult kostyme, til tross for eit par småting så er eg svært fornøyd!
  11 av 12 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Lennart
  for 8 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Passet meg perfekt! 184cm Borrelåsen er alt for liten og den går opp under «bruk» Skal vel ikke bruke den mange ganger så den holder for meg.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Fredrik
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 9 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Har du forlatt spesialstyrken for å teste noe nytt, og så endt opp med å bli offer for et kjipt eksperiment? Da er det bare å gjøre det beste ut av situasjonen, som å benytte deg av dine nye, kule legende egenskaper, for eksempel! Dra på deg denne luksuriøse drakten, kall deg Deadpool og begi deg ut på spennende og farlige oppdrag!

Deadpool Deluxe Kostyme inkluderer en jumpsuit og en hodemaske. Jumpsuiten er svart og rød med stilige, printede 3D-detaljer og skygger. Den har fiberfylte muskler, et printet midjebelte med vesker, og et printet bånd med vesker på det ene beinet. Nederst er det skotrekk, som du drar over sokker eller sko. Masken er laget i et mykt og stretchy materiale og dras over hodet. Den er rød med svarte detaljer i ansiktet, et svart bånd rundt halsen og to hull til øynene. Våpen og ryggsekk medfølger ikke. Gjør antrekket komplett med liknende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene Standard og X-Large.