vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Dåp

Med søtt og artig tilbehør fra Partyking lager du lett et tema til dåpsfeiringen! Vi har flere forskjellige typer kakeformer, for eksempel teddybjørner eller barnevogner, som du kan bruke for å sette et personlig preg på det familien og vennene skal spise på festen. Fyll rommet med ballonger og bruk duker i samme farger, så får du et helhetlig inntrykk. Vi har for eksempel også muffinsformer i flere farger, slik at du også kan bruke selv de minste detaljer for å få et gjennomført tema. Du finner i tillegg søte borddekorasjoner og for eksempel store lyslykter som kan passe spesielt godt når kvelden begynner å nærme seg hvis du har festen ute i hagen.

Hvis du ikke er arrangør, men skal i dåp som gjest, kan du finne artige gaver, gavebokser og innpakningspapir hos oss. Et nydelig navnesmykke kan være en flott gave, og hvis du vil bidra til aktiviteter på dåpsfeiringen, kan vi anbefale ekstra sterke såpebobler som er morsomme for både barn og voksne.

Ta en titt på produktene våre og bli inspirert! Du kan lage et vakkert og nusselig bakteppe til dåpsfesten med enkle midler. Både festen og bildene blir uforglemmelige minner.
Les mer