vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
daebak-ghost-pepper-black-chips-96140-4

Daebak Ghost Pepper Black Chips

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

39,91 kr

45 g

Midlertidig utsolgt
Men dra meg baklengs? Hotte og sterke chips med Ghost Chili, som dessuten er SVARTE! Som om ikke det var nok at de er spicy, nei, nei, for man spiser jo med øynene også, som man pleier å si. Så her kan du virkelig forvente deg en DOBBELT så sterk opplevelse på episk nivå!

Daebak Ghost Pepper Black Chips er tynne, helsvarte chips som er så hotte som bare det! Med Ghost Chili Pepper som ingrediens kommer disse hete, svarte chipsene garantert til å by på en spennende spicy smaksopplevelse til helgekosen!

Vekt: 45 gram. 

Ingredienser: Tørkede potetflak, palmolein, antioksidant E320, tapiokastivelse, smakstilsetning (sukker, salt, smaksforsterker E621; E627; E631, bakepulver E551, smaksforsterkere E621, lecitin E322 (SOYABØNNER), emulgeringsmiddel E471, salt, sukker, SOYASAUSPULVER, trekullpulver av bambus og krydder (oleoresin capsicum, ghost-chilipulver).
Kan inneholde spor av MELK. 
Forandringer i produktets innehold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 96140-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger