Cowboykostymer

En forferdelig hete har gitt gresset en brun farge, og det knitrer under fotsålene til en cowboy som spaserer over gårdsplassen. Skinnbootsene hans er slitte og har skarpe sporer som klinger for hvert steg han tar. Sammen med sheriffen står en vakker cowgirl og ler, og stemmene deres blandes med vrinskingen fra en fastbundet hest utenfor den godt besøkte saloonen. Hva er dette egentlig, har vi reist i en tidsmaskin og havnet i et lovløst samfunn på prærien i det vestlige USA? Det er lett å tro, men nei, dette er et karneval med verdens morsomste tema!

Det er på tide å finne frem lassoen – det er karneval med Ville Vesten-tema på gang! På Partyking finner du et bredt utvalg av cowboykostymer for både store og små. Vi har det rette kostymet uansett om du vil kle deg ut som en cowboy med Clint Eastwood-stil, Lucky Luke-look eller Toy Story-vibber. Her finner du også de lekreste kostymene som forvandler deg til en tøff cowgirl eller elegant saloon-kvinne som bosser alle gjestene rundt. Vi tilbyr også flere andre spennende kostymer, hvis du for eksempel vil kle deg ut som en lovløs revolverkvinne, eller frisinnet burlesque-danserinne à la 1800-tallet. Hvis du vil anta formen til en sheriff som jager skurker på prærien, tilbyr vi en rekke ulike kostymer som gir deg helt riktig utseende. Hva med et svart, stilig sheriffkostyme med vest, cowboyslips og den velkjente sheriffstjernen på brystet? Vi tilbyr også en mer pompøs modell med lang, svart kappe som bølger i vinden når du gjør entré på festen.

Hvis du er invitert på fest med Ville Vesten-tema, eller bare føler for å forvandle deg til en cowboy på halloween, har vi alt du trenger for å få til en komplett look. Ikke glem å sjekke ut det anbefalte tilbehøret vårt til hvert kostyme – en parykk, pistol eller hatt kan gi deg den siste lille touchen som gjør kostymet ditt komplett.
Les mer