vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
chili-klaus-grillkrydda-sweet-scorpion-grill-mix-96135-1

Chili Klaus Grillkrydder Sweet Scorpion Grillmiks

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

89,90 kr

75 g

I lager (9 stk.)
Han har gjort det igjen! Chili Klaus har enda en gang blandet en fantastisk grillmiks til neste grillkveld. Og nettopp denne varianten er både spicy og søt, noe som gjør den ekstra smaksrik og ikke bare sterk-sterk. Med populære Trinidad Scorpion Chili som stjernen i grillmiksen, lander den på vindstyrke 7 på Chili Klaus' vindstyrkeskala. Et åpenbart valg for deg som ganske enkelt elsker det hett og krydret!

Chili Klaus Grillkrydder Sweet Scorpion Grillmiks er en søt og sterk grillmiks som inneholder Trinidad Scorpion Chili for hete, i tillegg til tomat, løk og sukker som gir den et snev av sødme. Sykt god! Passer selvfølgelig til alt som kan legges på grillen, men litt ekstra godt til nettopp biff og kylling.

  • Vekt: 75 g
  • Vindstyrke (hete): 7/15

Ingredienser: Sukker, salt, tomatpulver, krydder (paprika, røkt paprika, hvitløk), krydderurter (persille), løk; 0,5 % chili (Trinidad Scorpion), sitronekstrakt, krydderekstrakt.
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 96135-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger