Se større bilde

Chili Klaus Carolina Reaper

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 30348
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig heter, er en dansk musiker og komiker som ble født i Tjørring i Danmark i 1965. Claus er mest kjent for TV-programmet “Chilismagning” der han får besøk av gjester fra hele verden og får dem til å spise chili med ham. Som et menneske som liker schadenfreude, gleder man seg når man ser folk lide av egen dumhet, noe som har gitt programmet en seerrekord.

Claus tok vare på denne “muligheten” og skapte et helt eget merke med navnet “Chili Klaus” der supersterke dipper, chips, sjokolader, sauser, snackbokser og mye mer selges til våghalser som deg og meg. Claus bruker sin egen skala, “Vindstyrke”, noe som generelt betyr at høyere tall er sterkere. Allerede etter Vindstyrke 5 begynner det å røske skikkelig i smaksløkene.

Chili Klaus Carolina Reaper er et forbannet sterkt krydder som inneholder 100 % Carolina Reaper-chili. Krydderet ligger på nivå 15 av 15 i vindstyrke-skalaen, noe som betyr at dette krydderet er det sterkeste krydderet i hele verden. Totalt sett tilsvarer krydderets styrke 2,2 millioner scoville, og er er såpass sterkt at den har verdensrekorden i Guinness!

Denne “delikatessen” kan du bruke i matlagingen, men også bruke som prank på bruttern eller vennene. Krydderet leveres i  en elegant glassboks som er lukket med plast. Dette krydderet fra Chili Klaus garanterer ekstrem styrke som må håndteres med stor forsiktighet. Være nøye på å vaske hendene før du gnir deg i øynene og hold krydderet borte fra barn og følsomme mennesker.

OBS å spise Carolina Reaper-chili kan føles veldig ubehagelig for deg som er følsom. Hvis det blir for sterkt, anbefaler vi deg å skylle munnen med meieriprodukter eller lignende – ikke vann! Men ta det rolig. Den sterke smaken blir vanligvis borte etter en stund.

Selges stykkevis i glassboks og inneholder 26 gram Carolina Reaper-chili.

Ingredienser: 100 % Carolina Reaper-chili. Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ta kontakt med kundetjenesten vår hvis du har spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ikke annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (12)

Henvendelser

 • Skrevet av Linda for 1 år siden
  Denne er ikkje for pyser. Du vil grine litt (iallefall på innsida). Om du ønsker å spice opp rømmedipp så er den minste klype bra nok.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Silje for 7 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Brigitte Ailin for 8 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen55482 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle