chili-klaus-carolina-reaper-1
youtube video play

Chili Klaus Carolina Reaper

299,-

Velg variant:

 • Linda
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Denne er ikkje for pyser. Du vil grine litt (iallefall på innsida). Om du ønsker å spice opp rømmedipp så er den minste klype bra nok.
  4 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Silje
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Brigitte Ailin
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentlig heter, er en dansk musiker og komiker som ble født i Tjørring i Danmark i 1965. Claus er mest kjent for TV-programmet “Chilismagning” der han får besøk av gjester fra hele verden og får dem til å spise chili med ham. Som et menneske som liker schadenfreude, gleder man seg når man ser folk lide av egen dumhet, noe som har gitt programmet en seerrekord.

Claus tok vare på denne “muligheten” og skapte et helt eget merke med navnet “Chili Klaus” der supersterke dipper, chips, sjokolader, sauser, snackbokser og mye mer selges til våghalser som deg og meg. Claus bruker sin egen skala, “Vindstyrke”, noe som generelt betyr at høyere tall er sterkere. Allerede etter Vindstyrke 5 begynner det å røske skikkelig i smaksløkene.

Chili Klaus Carolina Reaper er et forbannet sterkt krydder som inneholder 100 % Carolina Reaper-chili. Krydderet ligger på nivå 15 av 15 i vindstyrke-skalaen, noe som betyr at dette krydderet er det sterkeste krydderet i hele verden. Totalt sett tilsvarer krydderets styrke 2,2 millioner scoville, og er er såpass sterkt at den har verdensrekorden i Guinness!

Denne “delikatessen” kan du bruke i matlagingen, men også bruke som prank på bruttern eller vennene. Krydderet leveres i  en elegant glassboks som er lukket med plast. Dette krydderet fra Chili Klaus garanterer ekstrem styrke som må håndteres med stor forsiktighet. Være nøye på å vaske hendene før du gnir deg i øynene og hold krydderet borte fra barn og følsomme mennesker.

OBS å spise Carolina Reaper-chili kan føles veldig ubehagelig for deg som er følsom. Hvis det blir for sterkt, anbefaler vi deg å skylle munnen med meieriprodukter eller lignende – ikke vann! Men ta det rolig. Den sterke smaken blir vanligvis borte etter en stund.

Selges stykkevis i glassboks og inneholder 26 gram Carolina Reaper-chili.

Ingredienser: 100 % Carolina Reaper-chili. Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ta kontakt med kundetjenesten vår hvis du har spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ikke annet er oppgitt.