chazz-pusy-flavour-chips-92898-1
chazz-pusy-flavour-chips-92898-2
chazz-pusy-flavour-chips-92898-3
chazz-pusy-flavour-chips-92898-4

Chazz Pus*y Flavour Chips

109,-

90 g

 − art.nr 92898-1
Har du noen gang sittet der på en fredagskveld med chipsskålen i fanget og tenkt: «Det ENESTE som mangler nå er smaken av vagina»? Da bør du se her! For med Chazz Pus*y flavoured chips kan du nemlig nyte chips med den mest kroppslige smaken som noensinne er blitt puttet i en chips – egner seg IKKE for den pripne! 

Chazz Pus*y Flavour Chips er potetchips for voksne som sies å smake som en vagina. Perfekt som en morsom gave til en kompis som du vil få til å rødme i kinnene! 

Selges i pose med 90 gram. 

Ingredienser: 56 % potet, rapsolje, maltodekstrin, salt, løk, hvitløk, sukker, RØMMEpulver, gjærekstrakt, naturlig aroma, surhetsregulerende middel (E262), sitronpulver (sitronjuicepulver, naturlig aroma), persille, svartpepper, naturlig RØMMEaroma, antioksidantmiddel (E330), laurbærblad. Kan inneholde spor av SELLERI, SOYA, MELK og produkter laget av disse. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er oppgitt.  

Innhold

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger