cape-twilight-svartrod-1

Cape Twilight Svart/Rød

349,-

Velg variant:

 • Alek
  for 4 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Veldig liten burde vært mye større
  0 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Som hersker over den mørke siden og høyeste leder av vampyrlegionen har du ansvaret for å lede dine egne gjennom nattens mørkeste timer, og rasjonere den begrensede tilgangen på menneskeblod. Om noen strider mot legionens lover, straffes dette med en solskinnsdag i en by. Vampyrer tåler nemlig ikke sollys, og hvis vampyren blir oppdaget ender dette opp med vifting av hvitløk på markedsplasser og skvetting av vievann i hver eneste kirke. Dette anses derfor for å være den mest grusomme straffen en vampyr kan utsettes for.

Cape Twilight Svart/Rød er en klassisk kappe med hette som passer utmerket for deg som skal kle deg ut som den mest berømte av alle vampyrer, Grev Dracula. Kappen er svart på ene siden og rød på den andre, noe som gjør den svært allsidig, siden begge sidene kan brukes vendt utover. Det gjør at du i praksis får to kapper i én.

 • Materiale: 100 % polyester
 • Lengde: 130 cm
 • One-size (voksenstørrelse)