cape-twilight-svartrod-1

Cape Twilight Svart/Rød

349,-

Velg variant:

 • Alek
  for 3 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Veldig liten burde vært mye større
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Som hersker over den mørke siden og høyeste leder av vampyrlegionen har du ansvaret for å lede dine egne gjennom nattens mørkeste timer, og rasjonere på den begrensede tilgangen på menneskeblod. Om noen strider mot legionens regler straffes dette med en dag i en by. Vampyrer tåler nemlig ikke sollys, og hvis vampyren blir oppdaget ender dette opp med hvitløk på markedsplasser og vigselsvann i hver og én kirke. Dette anses for å være den mest grusomme dommen en vampyr kan utsettes for.

Cape Twilight Svart/Rød er en klassisk kappe med hette som passer utmerket for deg som skal kle deg ut som den største av alle vampyrer, Grev Dracula. Kappen er svart på ene siden og rød på den andre som gjør den svært allsidig siden begge sidene kan brukes vendt utover. Det gjør at du så å si får to kapper i én.

One size (voksenstørrelse).Mål: ca 131 cm lang.