fodelsedagstarta-maskeraddrakt-1

Bursdagskake Karnevalskostyme

449,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Viktoria
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Kommer til å bruke! Men når jeg pakket den opp var det et par svart brune svake flekker på den hvite overdelen, den skal ikke være så pen så går fint men kunne gjerne vært foruten det! Stoffet er og gjennomsiktig som gjør det litt vanskelig for en som trenger å bruke bh under og må derfor bruke en topp under som også syntes godt, drar ned opplevelsen litt men som sagt, dette er ikke et kostyme for å gjøre noe annet i enn å ha det gøy! Ellers tipptopp og fin lengde!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Kom til festen som en kake! Ja, du hørte riktig. Du skal ikke spise denne kaken, du skal ha den på deg. Perfekt for bursdagsfest eller karneval!

Bursdagskake Karnevalskostyme inkluderer en kakeformet kjole i hvitt, rosa og rødt og en kakehatt med liksom-lys. Inne i kjolen er det ståltråder som holder den oppe og former den som en rund kake. Drakten er laget av 100 % polyester og fås i en størrelse som tilsvarer størrelse Large. Bare kjole og hatt er inkludert, ingenting annet som kan sees på bildet. Tilgjengelig i størrelse One size (tilsvarer Large).

 • Materiale: 100 % polyester
 • Inkluderer: Kakeformet kjole med ståltråder innvendig og kakehatt
 • Ingenting annet på bildet er inkludert
 • Tilgjengelig i størrelse: One size (tilsvarer Large)