vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
bunch-o-balloons-dual-launchers-76263-1

Bunch O Balloons Dual Launchers

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

329,90 kr

Sommerens høydepunkt: vannkrigen!

Hvis du er lei av at din rolle i vannkrigen består av å fylle på med ammunisjon i form av vannballonger, har vi den perfekte løsningen for deg. Disse ballongene sitter på holdere som gjør at du kan fylle på et helt knippe med ballonger samtidig. Når du er ferdig med påfyllingen, kommer imidlertid det beste: To vannballongkastere som gjør at du kan kaste så langt at ingen i vannkrigen bør føle seg trygg! 

Bunch O Balloons Dual Launchers inneholder to vannballongkastere og over 130 ballonger. Ballongene sitter på fire knipper med ca. 30 ballonger hver. Ballongene er koblet til plastrør som gjør at alle kan fylles samtidig på bare noen få sekunder. Du trenger heller ikke knyte ballongene da de er selvlukkende! 

Slik gjør du: Koble knippet med ballonger til en vannkilde, og fyll ballongene til de er nesten helt fulle. Merk! Sørg for å holde knippet i en vannfylt beholder slik at de ikke går i stykker på grunn av vekten. Løsne ballongene, slik at de lukker seg selv. Kast på nærmeste motstander! 

  • Materiale: plast, lateks
  • Inkl. 4 x Bunch o Balloons (totalt 130 ballonger), 2 x Launchers
  • Egner seg ikke for barn under 3 år
Art.nr 76263-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger