Bordløper

Når det er på tide å dekke bordet skikkelig pent, men du ikke vil legge inn en unødvendig innsats for å lage et innbydende bord, er en løper det riktige valget. Denne langstrakte duken blir som glasuren på kaken, prikken over i-en eller dillen på laksen. Ja, du skjønner greia, og siden hver dag er verdt å feire, enten det er ukedag eller helg, tilbyr PartyKing bordløpere online for alle livets anledninger.

Du endrer uttrykket på bordet både raskt og enkelt ved å legge på en bordløper. Forskjellige materialer, mønstre og farger setter tonen. Med en løper kan du ta den helt ut når du dekker bordet og gjøre det enda mer personlig. Hvis du vil ha et minimalistisk bord, kan du bare slå deg til ro med en løper rett på bordet. For et mer dekorert uttrykk kan du rulle ut en bordløper over en større duk, og i tillegg kan mindre løpere fungere som spisebrikker.

Skal du forresten ha en fin middag med kjæresten din? Da kan du vise at dere hører sammen ved å legge en løper tvers over bordet som kan fungere som kuvertunderlag for dere begge. Det blir både fint og et hint om at du hører sammen med den spesielle personen du vil skal ta hintet. Det blir også mindre vasking hvis du velger en gjenbrukbar variant.

Mange av produktene våre er imidlertid til engangsbruk. Bare krøll sammen og kast etter bruk. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for eventuelle flekker som ikke går bort i vask. Dette betyr også at en løper kan bli den ultimate beskyttelsen på for eksempel en buffe. Kanskje har du lagt på en nydelig duk du er redd for. Rull ut en løper over duken, sett grytene og maten på løperen og la den fange opp eventuelt søl.

I tillegg til å dekke bordet med en bordløper ved høytider, middager, 17. mai og andre fester kan du dekorere hyller, kommoder og benker med disse smale og avlange dukene. Det er kanskje fremfor alt våre eldre slektninger som dekker hver minste lille overflate i hjemmet med duker, men det er en trend som burde komme tilbake igjen, synes vi. Det er så koselig med tekstiler! Spør mormor om innredningstips for bordløpere neste gang du snakker med henne.

Hva er stilen din? Er du en minimalist, en som skulle ønske at julen varte 12 måneder i året eller en som elsker å forandre på og dekorere hjemmet ved høytider som halloween? Vi tør påstå at vi har minst en passende løper for enhver anledning og stilpersonlighet. I tillegg til svært lave priser – så du skal være i stand til å forandre på hjemmet ditt når ånden kommer over deg.

Neste gang du dekker bordet, kan du prøve å matche med duker som går ton-i-ton eller velge bordløpere med forskjellige stiluttrykk, noe som skaper et spennende, eklektisk og variert uttrykk. Det kan være veldig effektivt. Selvfølgelig har vi raske leveranser, slik at du kan begynne å dekorere og lage koselige, sprø eller klassiske oppdekkinger så snart som mulig etter bestilling.
Les mer