Bordflagg

Tallerkener, glass, servietter, ballonger, serpentiner og lys. Listen over festdekorasjoner kan gjøres uendelig lang, og selvfølgelig er det plass til alle når noe helt spesielt skal feires. Det er i stor grad alle forberedelsene som skaper stemningen for arrangementet. Vi vil bare minne deg på noe du kanskje har glemt blant alle dekorasjonene. Selvfølgelig snakker vi om det udødelige bordflagget!

Her på Partyking finner du flere nasjonale flagg, samt vår store favoritt, Pride-flagget. I tillegg til å bli hentet fram på viktige feiringer eller store fester, kan det også ha en åpenbar plass på frokostbrettet til daglig bruk. Eller hvorfor ikke gi det en hedersplass i bokhyllen? Partyking blander seg ikke oppi hvordan du bruker flagget, men vil bare gi deg muligheten til å glede deg over det på en eller annen måte!

Bestill bordflaggene dine fra Partyking og dekk bordet med stil til neste høytidsfest! Vi vil gjerne at du legger litt ekstra vekt på dekorasjonene for å skape en god stemning i tilværelsen.
Les mer