Batman

Flaggermus er fascinerende dyr som har gitt oss alt fra mystiske sykdommer & inspirasjon til filmhistoriens kanskje mest populære superhelt; Batman! Hvis du har sett noen av filmene eller lest tegneseriene med Batman som hovedperson, er sjansen stor for at du digger ham! Vi gjør det enda morsommere å like Batman, eller Bruce Wayne som han egentlig heter, med vårt enorme utvalg av Batman-ting. Vi har alt fra kule hverdagsartikler med Batman-trykk til litt mer avanserte ting for ekte superfans.

Vi har flere forskjellige Batman-kostymer til deg som er ute etter et skkikkelig knallantrekk til neste utkledningsfest. Med hjelp av oss på PartyKing kan du ikke bare kle deg ut som Batman og finne Batman-ting, men også sjekke ut antrekk og tilbehør inspirert av de andre karakterene som dukker opp i Batman-filmene.

Hvis du skal på en Batman-fest, kan du for eksempel kle deg ut som Robin, Batmans unge protesje, den svartkledde rettferdighetsforkjemperen Batwoman og den triste superskurken The Joker. Våre kostymer er tilgjengelige i flere størrelser som passer både menn, kvinner og barn. Hvis du foretrekker å bruke en Batman-maske i stedet for en hel drakt, vil du finne flere av disse hos oss. Batman funker på de fleste fester med utkledningstema. Hvis du går på en halloweenfest som Batman, vil det bli mye å gjøre for Lynvingen, som han først ble kalt i Norge.

Mange forbinder PartyKing med lave priser, og det gjør de med rette. Men vi har ikke bare billige Batman-ting av enklere slag, men også noen skikkelig eksklusive kostymer til Batman-temafesten eller personer som samler på ting relatert til «The Dark Knight», Batmans kallenavn. Nå snakker vi om kostymer av ekstremt høy standard, alle kommer til å bli veldig imponert eller tro at Batman er ekte hvis de ser deg i et slikt antrekk.

Noe som er kult med Batman, er at han teknisk sett ikke er en superhelt, men en mann uten andre evner enn et fantastisk intellekt og uhorvelig mye penger. Superkreftene sitter i drakten, kjøp en og test selv hvis du ikke tror oss! Hvis du skal invitere vennene dine til en Batman-fest eller en annen fest inspirert av den skinnkledde rettferdighetsforkjemperen, har vi mange artige og stilige ting du sannsynligvis bør ta en titt på. Batman er kjent for å ha sin egen grotte full av høyteknologiske dingser som han bruker til å bekjempe kriminalitet.

Nå kan du invitere til fest i et rom eller et festlokale hvor det meste minner om Batman. Dekorer lokalet med feststæsj med Batman-motiv. Du finner både servietter, engangstallerkener og stilige Batman-kopper i sortimentet vårt. Hvis det er en barnebursdag eller kanskje et Batman-bryllup, bør alle få en Batman-partypose med seg hjem! Bestill stæsj med Batman-trykk eller utstyr til en Batman-fest her hos oss på PartyKing hvis du ønsker å komme billigst mulig unna, eller vil slå kloa i de kuleste og beste Batman-tingene du får tak i i Norge.
Les mer