Se større bilde

Basic Body Rød Deluxe

first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
129,- 299,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Her har vi en fin og elegant body for deg som kvinne – perfekt å bruke til karnevalet eller til noe lignende. Bodyen passer perfekt å ha som underplagg når du har planlagt et storslagent karnevalskostyme til halloween!

Basic Body Rød Deluxe finnes i størrelsene Small/Medium & Medium/Large for voksne. Bodyen er laget i både polyester og elastan, som innebærer at den er litt elastisk. Bodyen er også veldig fin, som betyr at den kan brukes til halloween- og karnevalsfesten så vel som til et underplagg i hverdagen.

  • Materiale: 95 % Polyester 5 % Elastan.
  • Størrelse: Small/Medium & Medium/Large (voksen)

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mer, men de er også i sin helt egne klasse! De kan virkelig ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58337 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle