vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Barbiefest

Bli med oss på en glitrende reise til Barbies verden, der drømmer blir til virkelighet og festen aldri tar slutt! Vi på Partyking er eksperter på å arrangere uforglemmelige fester, og nå drar vi den enda lenger med vårt magiske Barbie-tema.

Barbie-glam i fokus!

Slipp løs glam-dronningen i deg og la festløven du har på innsiden danse til rytmen av glede og latter. Vår Barbie-kolleksjon er fylt med glitrende dekorasjon, pastellfargede ballonger og alt du trenger for å skape stemning. Vårt Barbie-tema vil introdusere deg for en verden av ren festmagi, enten det gjelder en bursdagsfest, jentetreff eller når man bare vil feire livet.

Ønsker du å stråle som Barbie?

Ingen Barbie-fest er komplett uten fantastiske kostymer! Kle deg som favorittdukken din og la din indre Barbie lyse opp festen. Med vårt store utvalg av festlige klær, parykker og tilbehør, vil du bli festens store stjerne, og alle vil måpe over den fantastiske stilen din.

Barbie-spill og Aktiviteter

Vi vet at en fest ikke bare handler om dekorasjoner og klær, derfor har vi laget en egen samling av Barbie-inspirerte festspill og aktiviteter som vil holde stemningen på topp. Gjestene vil bli underholdt fra begynnelse til slutt, enten det handler om catwalk-konkurranse, makeover-session eller en Barbie-quiz.

Du finner alt til din Barbie-fest hos oss!

Hvorfor vente? Gi neste arrangement en dose Barbie-glam og la oss bidra med å skape minner for livet. Vår enkle bestillingsprosess og raske leveranser gjør det enkelt for deg å forvandle festen til en Barbie-drøm. Slipp kreativiteten løs og la oss på Partyking gjøre festen din til den ultimate Barbie-opplevelsen!
Les mer