bandit-barn-maskeraddrakt-1

Banditt Barn Karnevalskostyme

349,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis størrelseguide

Tilbehør

Oppblåsbart Piratsverd

Oppblåsbart Piratsverd

49,-
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Oppblåsbart Sverd

Oppblåsbart Sverd

59,-
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

Produktinformasjon

Gjett om småttisen kommer til å se tøff ut når han eller hun drar på seg dette bandittkostymet! Kostymet inkluderer hele syv deler som til sammen utgjør en mystisk bandittkarakter.

Banditt Barn Karnevalskostyme inkluderer en skjorte, et par bukser, cape, belte, hatt, øyemaske og et par skoovertrekk. Skjorten er laget i et svart, glinsende materiale med krage og rysjer. Den har lange ermer med puffparti. Buksene er laget i samme stoff som skjorten. Den er lang og rett med strikk i midjen for god passform. Capen er laget i et svart, tynt materiale med gullfargede bånd langs kantene foran. Beltet er laget i et svart, glinsende materiale med gullbånd på kantene og gullfargede, snirklete mønster med et lyn i midten. Hatten er laget i svart filt. Den er i enkel modell med mellombred brem. Øyemasken og skoovertrekkene er laget i samme materiale som hatten. Masken festes bakpå hodet ved hjelp av strikkbånd og skoovertrekkene tres over leggen og brukes over strømper eller sko. Øverst på skoovertrekkene er det gullfargede bånd. Sverdet medfølger ikke. Fullfør gjerne antrekket med noe liknende for samme utseendet som på bildet.

Fås i størrelsene Small (5-6 år) og Medium (7-8 år).
 • Anna
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  + Han gillar dräkten. + Den var bra i storlek. Tog medium 7-8 år. Sonen är 8 och har 128/134 i stl. - hatten var inte så rolig tyckte han. Vi kompletterade med en separat Zorro hatt här ifrån Partykungen.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Josef Mikael
  for 6 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Bra att det var en hel uppsättning för ett rimligt pris. Lite missvisande med att svärd visas upp och inte medföljer. Kvalitén på stövlarna var usel då resåren lossnade efter endast en halvtimmes användning. Satt endast fast med en liten liten tråd vilket gjorde att de lätt lossnade.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Meta
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fantastiskt bra! Uppskattades av barnbarnet.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0