Se større bilde

Ballongstativ Rett Hvitt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Med dette smarte ballongstativet kan dere ha akkurat så mange ballonger som dere vil ha på festen, uten at de er i veien eller noen får trampet på dem. Dere kan enkelt feste ballonger i valgfrie farger, og plassere stativet der dere synes at det passer. Hva føles best for dere? En ensfarget ballongklynge eller en blanding av ulike herlige farger? Det er helt opp til dere! Vi på Partyking vil tipse om å matche med girlandere i lignende farger som ballongene - så får du et skikkelig fint tema!

Ballongstativ Rett Hvitt er 185 cm høyt og veldig enkelt å håndtere. Med spissen i bunnen er den tilpasset utendørs bruk.

Høyde 185 cm

Farge Hvit

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Janne for 2 år siden
    Helt greit, men kunne like godt brukt et rør eller en pinne, for jobben ble den samme.Den kunne ikke stå heller, vi måtte henge den opp med hyssing.
    1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen40275 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle