vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Badeender

Hold humøret flytende ved hjelp av våre usynkelige badeender! Badeender er joviale typer med et nebb formet som et naturlig smil. Vi hos PartyKing har også lagt nebbene i bløt og forskningen vår gir sterke bevis for at det er vanskelig å være sur når du ser en badeand i øynene. Badeender er derfor et obligatorisk innslag på badet, og alle våre badeender har ordentlig sterke personligheter i tillegg.

Kort sagt, er en badeand en badeleke som ser ut som en liten and. Ifølge tradisjonen er de gule. De er vanligvis laget av vinylplast eller gummi og dupper komfortabelt rundt når de settes på vannet. Når du klemmer på klassiske badeender, gir de fra seg en karakteristisk pipelyd eller kvekking!

Badeender har faktisk eksistert i over hundre år, så det er ganske åpenbart at det handler om et vinnende konsept. Badeender var faktisk en av de første lekene som ble produsert i gummi, et materiale som var helt nytt på den tiden. Barn elsker å leke med badeender. Å presse dem ned og se hvordan de flyter opp igjen er en morsom måte å utforske elementet vann på!

Nesten alle liker å bade, og badeender burde være obligatoriske i badekar for store og små. Badeender er også flotte gaver! Sjekk ut vårt utvalg av badeender hvis du ikke tror på oss. Det som er så fint er nemlig at vi har så mange, og med så forskjellige design, at du kan finne egnede badeender til alle som fortjener en gave.

En badeand kan representere mottakerens yrke, hemmelige drøm eller en spesiell opplevelse. En badeand kan også representere hvordan du ser på personen du gir den til. Det er en fin gest! Hvorfor ikke gi bort en badeand til en venn eller et familiemedlem hvert år! Da blir det etter hver til en hel samling som gjør at personen er garantert å sende en tanke til deg hver gang de bader!

En spesiell type badeand som vi hos PartyKing er ekstra glade for å presentere, er badeender med innebygd belysning. De er batteridrevne og selvfølgelig helt ufarlige. Alle som liker å senke seg ned i et varmt bad med lysene av kan la en blinkende badeand fungere som et fyrtårn i mørket. Det er både koselig og trygt. Ja, til og med litt romantisk hvis dere er to voksne som bader sammen.

En grunn til at gummiender har en så opphøyd status er at de brukes i race der hundrevis eller til og med tusenvis av gummiender konkurrerer om å komme først i mål etter å ha duppet ned et vassdrag. Ofte har gummiandracene som mål å samle inn penger til et veldedig formål.

En annen spennende hendelse var da et helt lasteskip med gummiender forliste mellom Kina og Seattle i 1992. Forskere har vært i stand til å trekke viktige slutninger vedrørende havstrømmer ut fra hvor disse forulykkede badeendene senere skylte opp. Kjøp badeendene dine online hos PartyKing, så har du dem klare neste gang du skal ta deg et bad. Vi har et stort utvalg av badeender som vi selger til veldig lave priser. Kvekkende morsomme badeender til folket!
Les mer