Til toppen
Se full beskrivelse

Avengers

Er du en som elsker superhelter? Da kjenner du sikkert til Avengers? Denne gruppen av klassiske superhelter kommer opprinnelig fra en tegneserie som ble utgitt av Marvel Comics på 60-tallet, og i Norge gikk de under navnet Hevnerne. I den senere tid har disse superheltene fått et oppsving igjen, takket være flere storfilmer og serier.

Hos Partyking finner du festartikler og annet stæsj fra temaet Avengers. I denne alliansen av superhelter samarbeider Hulk, Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye og Black Widow, og vi har selvsagt kostymer og accessoirer til dem alle.

Er dere en gjeng kompiser som skal på karneval? Da kan det være perfekt å kle seg ut som Avengers og leke superhelter. De andre på festen kommer garantert til å synes det er svært morsomt at dere alle har tatt initiativet til å kle dere ut som superhelter. Dessuten byr dere på dere selv, noe som også er veldig viktig når man skal på karneval. Hos Partyking finner du forskjellige kostymer, og alle kommer enkelt til å kjenne igjen hvilken superhelt nettopp du har valgt å kle deg ut som.

Filter

Show 76 produkter
castle