ass-on-fire-stinkspray-90528-1

Ass on Fire Stinkspray

179,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Dersom du trodde at Liquid Spray Ass var den mest avskyelige stanken du noensinne har opplevd, har du sannsynligvis enda ikke fått anledningen til å kjenne duften av Ass on Fire. En helt brutal stank som ikke er av denne verden.

Ass on Fire Stinkspray er en liten sprayflaske med en lukt som minner om en blanding av døgngammel rumpesvette, bæsj, fis og en eller annen uidentifisert motbydelig stinkaroma. Et utmerket moroprodukt når du virkelig vil ha det gøy med vennene dine! Spray rett ut i lufta eller på for eksempel dørhåndtaket til en venn som fortjener en skikkelig hevn (vi tar imidlertid ikke ansvar for hva du bruker den til!).

  • Advarsel: Avgir en avskyelig stank som varer i flere timer
  • Flasken inneholder ca. 3 cl.