Se større bilde

Amorana Classic Desire Kalender

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 159600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
1 995,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Krever partneren din noe mer enn en kjedelig sjokoladekalender fra nærmeste butikk? Overrask partneren din – mann som kvinne – med denne erotiske Amarona-kalenderen. Kalenderen har 24 luker som åpnes fra og med første desember og fram til julaften. Den inneholder eksklusive erotiske massasjeoljer, sexleketøy og mye annet i samme kategori. Dette er med andre ord en julekalender for deg/dere som foretrekker å feire julen i sengen i stedet for foran peisen!

Amorana Classic Desire Kalender er en luksuriøs, eksklusiv og erotisk julekalender for både han og henne. Denne julekalenderen inneholder 24 overraskelser fra eksklusive merker som for eksempel Womanizer, We-Vibe, Loovara og Bijoux Indiscrets. Bak lukene kan du finne blant annet massasjeoljer, sexleketøy, tilbehør og undertøy. Det følger også med en brosjyre med informasjon om produktene og ideer om hva produktene kan brukes til og for.

Amorana Classic Desire Kalender blir en soleklar gave å gi bort til et par eller til kjæresten. Julekalenderen passer fint til nybegynnere ettersom den ikke inneholder avanserte produkter.

Selges enkeltvis og inneholder 24 hemmelige og erotiske leker, tilbehør m.m.

Noe mer enn dette kan vi ikke si – da blir det ingen overraskelse!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58889 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle