Se større bilde

Amazing Trix Trylleboks

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Bli en av de beste magikerne noensinne med denne trylle-startpakken! Det har aldri vært lettere å bli en ekte tryllekunstner, så det er fritt fram å vise dine beste triks til familie og skolekamerater! Vi lover deg misunnelse og spørsmål som "..men, hvordan gjorde du det der?" Så du vet hva som kommer til å skje.  

Amazing Trix Trylleboks er en startpakke til deg som vil bli tryllekunstner eller allerede er det, men vil lære deg mer. I denne trylleboksen følger alt fra stav og tau med, til korttriks og terning og mulighetene er uendelige! Alt på bildet følger med, samt manual og tips! 

Fakta om Amazing Trix Trylleboks:
  • Alder: 7+ (kvelning)
  • Spilletid: ubegrenset
  • Spillere: ubegrenset
  • Manual følger med

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen45753 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle