Se større bilde

99 drømmer Bok

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 17900
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
179,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Denne boken er for deg som vil skrive dagbok på en litt mer eksklusiv måte! Skriv ned alt du drømmer om, og hvilke mål du har i livet. Er det å bli millionær før du er 30, får barn innen fem år, eller bli forfremmet på jobb? Uansett hva du har av mål og drømmer skriver du dem ned i denne boken, og ser det som en "bucket list" for framtiden, noe som i seg selv øker sjansen for at du faktisk kommer til å virkeliggjøre dem! 

99 drømmer Bok er en bok for deg som vil ha oversikt over dine drømmer og mål. Du skriver ned alt du tenker på, drømmer om og ønsker at du skal kunne gjøre, og så krysser du av etter som tiden går. Etter en stund kommer boken til å være velfylt, og du kommer til å verdsette det du har deltatt i på en helt annen måte. Det gir et fint perspektiv på livet! 

Begynn å leve ut drømmene dine allerede i dag! 

Størrelse: 130 x 180 x 15 cm. 

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen45583 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle