Hem
Karneval Karnevalstema 80-Talls Karneval

80-talls Karneval

Det herlige 80-tallet – med neon, sebramønster og viltvoksende frisyrer stive av hårspray. 1980-tallet kan vel sies å være litt for mye av akkurat alt, nettopp derfor er det morsomt å kle seg ut med dette temaet nå, drøyt 30 år senere. Her har du muligheten til å øse på med glansede treningsoveraller, store hockeysveiser med permanent og accessoirer i neon eller moteriktige pastellfarger – det kan ganske enkelt ikke bli for mye.

Partyking tilbyr utallige accessoirer og kostymer innen akkurat 80-tallet, for å gjøre karnevalet eller festen så vellykket som mulig. Vi har hele kostymer, komplette med hodeplagg, parykker og sminke samt løst tilbehør for at du skal kunne mikse og matche akkurat som du ønsker. Ikke glem å øve inn noen klassiske 80-talls låter for virkelig å komplettere kostymet: "La det swinge" med Bobbysocks har en herlig beat, for ikke å snakke om alt med a-ha, Limahl og selvfølgelig også Return.

80-tallet var en fantastisk tid som passer utmerket som festtema, og her hos oss på Partyking finner du kostymer og accessoirer som vil gjøre festen helt uforglemmelig.
Les mer