50s-starterpack-foto-props-1

50's Startpakke Foto Props

89,-

Velg variant:

 • Emanuela
  for 1 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Dårlig kvalitet, kan ikke brukes for en party for voksner. Hadde tenkt å kjøpe 15 av disse pakker, men kommer ikke til å gjøre det. Leveransen var veldig kjapp, så på ordre siden var det bra servis.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Tonje
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Disse var kjempemorsomme å ha på en 1950-talls fest. Jeg la de ut på bordene sammen med engangskamera som gjestene kunne ta bilde med. Grunnen for at jeg gir den 4 er fordi jeg syns det var litt dumt å måtte holde disse med hendene når man tar bilde. Har kjøpt andre hvor det allerede er satt på en "pinne" som man holder i. Jeg løste dette med å bruke en limpistol og lime på tynne trepinner (brukte grillspyd i tre) langs sidene som man kunne holde i. Vil anbefale andre å gjøre dette. Samtidig må man være obs på at det er forskjellige trykk på begge sidene på noen av dem. Den blonde og røde parykken er f.eks. på samme papir. Samme gjelder for elvis-parykken og hunden. Ellers ser trykkene helt like ut som på bildet.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Tuija
  for 2 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Kivoja juhliin
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Disse fotopropsene tar dere tilbake til 1950-tallet. Perfekt til et karneval med 50-tallstema! Lag et lite hjørnet på festen hvor gjestene kan utfolde seg fritt med disse, og glem ikke å ta mange bilder. Det blir et fint minne fra festen!

50's Startpakke Foto Props består av 17 fotoprops av papp med 50-tallstema. Her finner du for eksempel briller, ulike frisyrer, en LP-plate, en kam, en sløyfe og en mikrofon. De er mellom 8 cm og 26 cm store, og alle har trykk på begge sider.

Selges i 17-pakning.