Hem
Karneval Karnevalstema 50-Talls Maskerade

50-talls Maskerade

Har du sett en av de klassiske filmene Grease som utspilles i den beste perioden, 50-tallet? Har du ikke, bør du se den morsomme filmen Grease. Der kan du få inspirasjonen til hvordan du skal kle deg hvis du har blitt invitert på en maskeradefest som har 50-tallstema.

Partyking tilbyr et bredt sortiment når det kommer til 50-tallstema og du kan blant annet finne kule jakker, parykker, briller, leggings, duker med prikker og vimpler samt mye mer. Har du blitt invitert på en maskeradefest og vet ikke hva du skal ha på deg? Da har du kommer til rett side hos oss på Partyking.

Uansett om barna dine vil kle seg ut til fest eller om du selv skal på party med vennene dine eller venninnene, så har Partyking noe for deg. Har du drømt om å være Elvis, Marilyn Monroe, Einstein eller noen av karakterene i Grease? Drømmen kan bli sann allerede i dag. Tenk på at blant de kjente skuespillerne er blant annet kjekke John Travolta og vakre Olivia Newton-John og hvem vil ikke kle seg ut som dem? Vi håper du finner det perfekte 50-tallskostyme for deg og dine venner og at dere får en riktig festlig 50-tallsfølelse på festen.
Les mer