vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider 4th Of July

4th of July

USAs nasjonaldag er ikke bare velkjent innenfor landets grenser, men en jippo som har blitt stadig mer populær blant andre land også. Kanskje er det på grunn av den store folkefesten til ære for dagen, eller på grunn av de mange og flotte dekorasjonene som stadig flere og flere interesserer seg for den 4.juli.

Uansett om du vil feire høytiden på selve dagen eller ganske enkelt arrangere en karnevalfest i ekte amerikansk ånd, har du kommet til helt riktig sted. Partyking tilbyr røde og blå plastkopper, beer pong og festdekorasjoner som går i samme farger. Blant flagg og girlandere kan man også finne komplette karnevalsdrakter som faller innunder temaet.

Cheerleadere, cowboyer, nyeksaminerte studenter og idrettsutøvere er bare noen eksempler på de mange ulike valgmulighetene som finnes. Dessuten tilbyr vi en masse moroartikler av ulike slag om du vil være kveldens spøkefugl. Så ta frem bordtennisballene, fyr opp grillen, samle vennene dine og bekjente, og skap en følelse av å befinne deg på et helt annet kontinent i et helt annet land på en av de absolutt viktigste dagene deres.
Les mer