Se større bilde

Zombie Alien Karantene Barn Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Barnet ditt og vennene har kledd seg ut som zombier og aliens og tror at de skal skremme alle, men der tar de feil. Når barnet ditt dukker opp på karnevalet som en person som jakter og forsker på aliens og andre ekle skapninger så vil det ikke være noen tvil om hvem som er den farligste på halloweenfesten! 

Zombie Alien Karantene Barn Karnevalsdrakt er et kostyme som forestiller en person i karanteneutstyr, med en beskyttende maske og et lite bur på magen der han har en alien som det utføres eksperiment på. Kostymet inkluderer en jumpsuit (med bur på overkroppen) og en maske. Kommer i barnstørrelsene small (6–8 år), medium (8–10 år) og large (10–12 år). Lagd av polyester og skumplast. Vær oppmerksom på at esken som bæres ikke medfølger.

  • Størrelse: S, M, L
  • Materiale: Polyester, skumplast
  • Inkluderer jumpsuit og maske
  • Eske er ikke inkludert

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen67901 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle