Til toppen
Se større bilde

Zivak Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
499,-
Velg variant:

Produktinformasjon

På neste karnevalsfest er det du som briljerer med kostymet! Du kommer til å få millioner av spørsmål om "Hvem ser du ut som?" og kanskje et og annet av "Huuff for en skummel maske!", og det er nøyaktig det du ville høre! Da kan du enkelt svare "Jeg vet ikke, men er jeg ikke fin?" Disse spørsmålene betyr helt enkelt "Suksess", og du kan gå hjem etter festen fornøyd over kostymevalget ditt. 

Zivak Greyland Film Maske er en riktig skummel, fin men også uklar maske. Hvem ser det egentlig ut som, er det naboen din kanskje? Vi har i alle fall døpt ham til Zivak, hvilket vi synes er passende! Denne masken er håndlagd og støpt i myk førsteklasses lateks. Det resulterer i god komfort, vellagde detaljer og mye mer. Masken sitter som en smekke rundt ansiktet ditt og er heldekkende. Det er også hull til øyne/nese/munn for at du skal kunne spise, prate og drikke uten å ta av deg masken. Denne masken er helt enkelt et lett valg! 

Tips: Dersom hullet rundt øyne/nese/munn er stramt, lager du dem helt enkelt litt større med hjelp av en neglsaks eller liknende. 

Fakta om Zivak Greyland Film Maske:
OBS: Modellen på bildet benytter lateks rundt halsen på masken for en mer realistisk følelse og utseende!

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46282 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle