vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Valentinsdag Valentinsdag Dekorasjoner

Valentinsdag pynt

Når det nærmer seg 14. februar er det på tide å tenke på dekorasjoner til valentinsdagen. Hos Partyking benytter vi enhver anledning til å vise familie, venner og bekjente litt ekstra kjærlighet. Derfor finner du et stort utvalg av dekorasjoner til både hjemmet og arbeidsplassen. For kjærlighetens dag skal vel vises frem og feires skikkelig uansett hvor du befinner deg?

Valentinsdag dekorasjoner - Hjerter i alle former!


Valentinsdagen forbindes selvfølgelig med hjerter i alle mulige slags farger, størrelser og materialer. Fra små kort når du skal sende en subtil beskjed, til store banderoller og hjerteformede ballonger når du vil vise hele verden hva du føler. For det er ikke bare ditt hjertes utvalgte du kan oppvarte med valentinsdag dekorasjoner. Ikke glem at bedriften din fortjener å pyntes opp på denne hjertelige dagen, så pimp opp arbeidsplassen din eller leiligheten til kompisen.

Slik dekorerer du til Valentinsdag:


Har du en spesiell person i livet ditt som får hjertet ditt til å hoppe et ekstra slag hver gang du ser eller tenker på vedkommende? På 14. februar har du virkelig sjansen til å slå på stortromma med valentinsdag dekorasjoner. Blir det litt for mye, tror du? Nei, mener vi. Jo mer, jo bedre! Hvis dere bor sammen eller har tilbrakt natten sammen kan frokostbordet være et utmerket sted for valentinsdag dekorasjoner. Blås opp noen eller mange ballonger. Du finner mange varianter her hos Partyking og vi utfordrer deg til å benytte deg av så mange farger, former og varianter som mulig for å skape en skikkelig kul effekt. Heng opp valentinsdag dekorasjoner som serpentiner over kjøkkenlampen og la noen ligge over bordet – som du selvfølgelig har dekket med ny duk for anledningen. Strø også blomsterblader og konfetti utover, bare sørg for at de ikke havner i frokostblandingen. Lysslynger og stearinlys passer perfekt i februarmørket når du ønsker den riktige kosebelysningen. For her gjelder det å bygge opp stemningen med valentinsdag dekorasjoner som skriker kjærlighet og omtanke.

Kjærlighetsfulle dekorasjoner for dine nærmeste!


Venner er det viktigste i livet, det er vi nok alle enige om. Er det noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på valentinsdagen, som også kalles for vennedagen, så er det den selvvalgte familien av venner. For selv om dere ikke deler DNA så står ofte vennene dine deg nærmere enn din egen familie. Overrask bestekompisen med valentinsdag dekorasjoner som er blitt hengt opp i gangen. Da blir det kjempestas å komme hjem til etter jobb eller skole. Vimpler, girlandere og papirlykter kan også henges opp ute hvis de beskyttes mot regn og rusk. Sats ellers på valentinsdag dekorasjoner som ballonger, dekorasjonsteip og andre ting som tåler en tøff februardag. Det finnes naturligvis også nydelige kort du kan gi bort, eller hva med en liten blomst på døra? Har ikke kompisen din grønne fingre? Slapp helt av. Vi har kunstige blomster som holder minst like lenge som vennskapet.

Kanskje 14. februar kom litt brått på deg i år? Ingen fare, for når du bestiller dine valentinsdag dekorasjoner fra oss sørger vi for at du får alt i god tid før den store dagen!
Les mer