Meny

V for Vendetta Karnevalskostyme

1 095,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Karl
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mycket nöjd med dräkten i helhet! Masken blev lite böjd under frakten, men det syntes inte när man tog på sig peruken och hatten.
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Patrik
  for 8 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktigt fin dräkt,
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Christian
  for 9 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Masken var lite plastig, utan peruken hade den skavt. Byxorna ser bra ut om man har skor på sig, annars ser nederdelen ganska löjlig ut.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Remember, remember, the fifth of november! Gjem deg bak masken som tilhørte Guy Fawkes. V For Vendetta Karnevalskostyme består av en langermet, svart topp med kort skumkrage og justerbart slips rundt halsen. Karnevalskostymet består også av et par matchende, svarte bukser i kunstskinn med elastikk og støvelovertrekk. Den svarte kappen har et bånd til å feste rundt halsen og den kan justeres etter behov. I tillegg følger det med tilbehørsbelte med metallspenne og seks lommer til å putte kniver. Sist men ikke minst, medfølger en ansiktsmaske i PVC-materiale med håndmalte detaljer, skumgummistopping ved nesen og elastisk reim, samt matchende hatt med svart bånd og seks kraftige kniver i hardplast. Kjøp parykk og hansker for en komplett look! • Finnes i størrelsene: Standard og X-large. • Inkluderer: Topp, bukser med støvelovertrekk, kappe, maske, belte, hatt og kniver. • Materiale: 100% Polyester. Dette er et offisielt lisensiert V for Vendetta-produkt.™