Se større bilde

V for Vendetta Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 87600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
1 095,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Remember, remember, the fifth of november! Gjem deg bak masken som tilhørte Guy Fawkes. V For Vendetta Karnevalskostyme består av en langermet, svart topp med kort skumkrage og justerbart slips rundt halsen. Karnevalskostymet består også av et par matchende, svarte bukser i kunstskinn med elastikk og støvelovertrekk. Den svarte kappen har et bånd til å feste rundt halsen og den kan justeres etter behov. I tillegg følger det med tilbehørsbelte med metallspenne og seks lommer til å putte kniver. Sist men ikke minst, medfølger en ansiktsmaske i PVC-materiale med håndmalte detaljer, skumgummistopping ved nesen og elastisk reim, samt matchende hatt med svart bånd og seks kraftige kniver i hardplast. Kjøp parykk og hansker for en komplett look! • Finnes i størrelsene: Standard og X-large. • Inkluderer: Topp, bukser med støvelovertrekk, kappe, maske, belte, hatt og kniver. • Materiale: 100% Polyester. Dette er et offisielt lisensiert V for Vendetta-produkt.™

Tagger

HENVENDELSER (5)

Henvendelser

 • Skrevet av Karl for 6 år siden
  Mycket nöjd med dräkten i helhet! Masken blev lite böjd under frakten, men det syntes inte när man tog på sig peruken och hatten.
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Patrik for 8 år siden
  Riktigt fin dräkt,
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Christian for 9 år siden
  Masken var lite plastig, utan peruken hade den skavt. Byxorna ser bra ut om man har skor på sig, annars ser nederdelen ganska löjlig ut.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen11064 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle