Se større bilde

Kundebilder

UPS Hund Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Du kjenner igjen følelsen når en i familien som oppholder seg i et annet rom, ber deg om å hente noe, men du mangler både ork og lyst? Det er da du skal sette din lit til at din pålitelige og lydige hundekurer kan komme deg til tjeneste! Smidig og praktisk synes vi. Dette er dessuten et morsomt kostyme til hunden din som får være med på karnevalet. 

UPS Hund Karnevalskostyme er et søtt kostyme til våre firbente venner. Kostymet inkluderer en brun trøye med stoppet forside og armer, brun caps med teksten "UPS" samt liksomarmer som holder en eske med teksten "UPS" (esken settes fast med borrelås lengst framme på armene). Kle på vovsen og la den være din personlige visergutt! 

Fås i størrelsene X-Small, Small, Medium, Large. 

Materiale: 100 % polyester. 

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen47909 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle