Se større bilde

Tilbehør

Tysk Bondepike Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Feir oktoberfest som en ordentlig tysk bondejente iført denne morsomme og veldig søte kjolen! Kjolen har et herlig luftig skjørt og sjarmerende seler dekorert med reinsdyrmotiv samt gullfargede knapper og spenner. Som prikken over ien følger det med en matchende, søt liten fjærhatt. Er det fest så er det fest!

Tysk Bondepike Karnevalsdrakt inkluderer en kjole og en hatt. Kjolen er laget av lys- og mørkebrun, korthåret plysj samt hvit tekstil. Overdelen på kjolen består av en kortermet, rynkete trøye med strikk i ermene og utrigningen samt et ekstra elastisk bystparti. Over trøyen sitter brune seler med motiv av et reinsdyr og grønne blad. Selene fortsetter nedover ryggen, der de krysses og holdes sammen med en stor, gullfarget spenne. Nederst på fremsiden sitter 2 stk. gullfargede dekorasjonsknapper med borrelåsåpning bak. Skjørtet har et mørkebrunt, bredt bånd ved midjen, som knytes bak på ryggen. Det består av 3 lag. Det øverste er brunt med et bredt dekorasjonsbånd med mønster, det mellomste består av hvit blonder som stikker ut litt nedenfor det øverste laget. Det nederste laget består av et enkelt hvitt stoff som gir ekstra puffeffekt. Hatten er liten, lys og mørk brun og har en rød fjær øverst. Støvler er ikke inkludert. Kompletter gjerne med liknende for et utseende som på bildet.

Størrelse: One size (voksen).

Tagger

HENVENDELSER (22)

Henvendelser

 • Skrevet av Vilde Mariåsen for 2 år siden
  Bedre kvalitet enn forventet, rask levering :)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Vilde for 1 år siden
  Stroppene var veldig lang og de var surret rundt hverandre sånn at man ikke kan fikse det uten å klippe de og sy de på igjen.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Hege for 2 år siden
  De brune skulderstroppene var litt lange og kan ikkje justeres, men det kan lett skjules ved å gjemme de litt i beltet bak eller sikkerhetsnål. Ellers er jeg veldig fornøyd med kostymet, verken for kort eller for langt
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28432 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle