Til toppen
Se større bilde

Tubble Gum Smiley

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1304
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 34
selected_index: 0
15,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Noen ganger kan det være morsomt prøve noe nytt, så istedenfor å gå rundt med den vanlige tyggegummipakka i veska, kan du nå bytte den ut med en forfriskende tyggegummi på tube! Den frisker ikke bare opp pusten din, den er også svært praktisk og enkel å ha med seg i lomma. 

Tubble Gum Smiley kommer i en tube som inneholder en velsmakende tyggegummi med sitrussmak. Fordelen er at du kan velge hvor mye eller lite tyggegummi du vill tygge, og du kan også bestemme hvor mye du vil by vennene dine på. 

Vekt: 35 g. 

Selges enkeltvis.

Ingredienser: Glukose-fruktosesirup, sukker, tyggegummimasse, aromastoffer, stabilisatorer (glyserol, sorbitol), syre (sitronsyre), hvetestivelse, emulgator (soyalecitiner), fargende næringsmidler (konsentrat av søtpotet, eple, reddik, kirsebær), tykningsmiddel (guarkjernemel), fargestoff (E160c), antioksidasjonsmiddel (B.H.A). 

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46244 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle