Se større bilde

Tilbehør

Kundebilder

Sweet Pea Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
349,- 599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Kallenavnet Sweet Pea er ikke helt i tråd med karakterens uredde og barske personlighet, men likefullt har det en fin klang! Ta på deg dette superfine kostymet, forbered deg på en duell à la Sucker Punch og la fighten begynne! 

Sweet Pea Karnevalskostyme består av en jakke, et par shorts, et par fingerløse vanter og et par lårhøye strømper. Jakken er laget av svart skinnimitasjon med brune sømmer. Den er i en korsettlignende modell med svart snøring på fremsiden, hette og 2 stk. lengre tøystykker på baksiden. Den ene siden er ermeløs, mens den andre har et trekvartserme. På fremsiden sitter et helsvart belte med en spenne. Shortsene er svarte og i en kort, tynn modell. Hanskene er svarte og er laget av skinn- og semsket skinnimitasjon. Strømpene er svarte og i en enkel modell. Skoene på bildet medfølger ikke.

Finnes i størrelsene X-Small, Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (6)

Henvendelser

 • Skrevet av Linn for 3 år siden
  Den er helt super! Fin passform, har ikke hatt noe problemer med shortsen, strømpene eller hanskene. Jeg syntes de var helt perfekte. Anbefales virkelig! Jeg bestilte størrelse S og var helt perfekt tror til og med XS hadde funket bra. Er 158 cm og veier 50kg og er ganske athletisk bygd.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Lovisa Bonde for 4 år siden
  Den här dräkten är så sjukt snygg, den passar minst lika bra som på modellen på bilden. Man känner sig så sjukt cool och powerful i den! Rekomenderas starkt!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Lovisa Bonde for 4 år siden
  Den här dräkten är skitsnygg och den passar verkligen! Den passar lika bra som på modellen på bilden, tycker jag. Man känner sig så himla cool och mäktig i den. Helt klart värt pengarna!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30839 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle