swat-officer-maskeraddrakt-1

S.W.A.T. Officer Karnevalkostyme

549,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Mikael
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Nackdel finns ingen gylf jobbigt när man ska kissa.
  10 av 13 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Magdalena
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Mer plastig än jag förväntade mig. Kändes lite som att ha på sig en sopsäck.
  4 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Martina Charlotte Christina
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Bra kostym som står sig bra precis som den är, men som med fördel kan kompletteras med vapen, handklovar mm. Kanske något sämre i kvalitet än jag väntat mig...
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Innta karnevalet som et kult spesialpoliti fra S.W.A.T. iført dette flotte kostymet! En S.W.A.T-betjent tas inn for ekstra farlige oppdrag som det vanlige politiet ikke klarer, du kan altså føle deg ordentlig stolt når du har dette på. Bestem deg for en spesialkunnskap som du kan skryte av hele kvelden og skaff passende accessoirer. Hva sies til å være ekspert på snikskyting, eksplosiver eller spesielle våpen?

S.W.A.T. Officer Karnevalkostyme inkluderer en jumpsuit, en vest, et belte, et par knebeskyttere, et par albuebeskyttere og en hette. Jumpsuiten er mørkeblå og av en enkel modell med rette ermer og ben. Vesten er svart, ser ut som en skuddsikker vest og har teksten "S.W.A.T." trykket i hvitt på brystet. Beltet matcher vesten og det har et hylster for juksevåpen samt en liten veske til for eksempel en mobiltelefon. Kne- og albuebeskytterne matcher vesten og beltet. De er lett vatterte og settes fast ved hjelp av elastiske, svarte bånd. Hetten er tynn, helsvart og dekker alt utenom øynene. Sko, hansker, håndjern og våpen inngår ikke. Kompletter gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene Small, Medium, Large og X-Large.