superhjalte-med-muskler-blarod-plus-size-maskeraddrakt-76769-1
superhjalte-med-muskler-blarod-plus-size-maskeraddrakt-76769-2

Superhelt med Muskler Blå/Rød Plus-size Karnevalskostyme

349,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Han er sterk, han kan fly og han har varmesyn. Mannen av stål er ikke til å leke med, med andre ord! Og selv om hans store svakhet er grønn kryptonitt, lar han ikke det gå utover superselvtilliten! For å kunne ha på seg underbuksene utenpå stillongsen trengs det selvtillit i overflod! Prøv å gjøre det samme på neste halloween eller karneval, utkledd som Supermann!

Superhelt med Muskler Blå/Rød Plus-size Karnevalskostyme er et kostyme laget av polyester. Kostymet kommer i størrelsen Plus-size (tilsvarende herre 54–56) og inkluderer en blå og rød jumpsuit, en rød kappe samt et gult belte. Drakten har en muskuløs overkropp og har teksten «Super hero» i gult skrevet på brystet. Sko er ikke inkludert.

  • Materiale: 100 % polyester
  • Størrelse: plus-size (tilsvarende herre 54–56)
  • Inkl. jumpsuit, kappe, belte
  • Sko er ikke inkludert