Stoffservietter

Stoffservietter er laget av litt kraftigere stoff og er et like elegant som bærekraftig innslag på middagsbordet. PartyKing tilbyr stoffservietter online for alle anledninger der du vil dekke bordet ekstra pent. Du finner servietter i alle stiler, forskjellige materialer og med ulike design.

Ensfargede stoffservietter kan være helt glatte i strukturen eller vevd med en tydelig struktur. Lyse og pastellfargede servietter passer like godt til dåp, bryllup og sommerfest som ved begravelse eller kirkekaffe. De er enkle å kombinere med de andre dekorasjonene på det dekkede bordet, og tilfører eleganse til oppdekkingen uten å ta for mye oppmerksomhet.

Hent inspirasjon fra de fire årstidene våre når du forbereder middagsbordet neste gang. Følg fargene på blomster, trær og planter og match med stoffservietter i lignende farger. Om våren og sommeren trekker vi vanligvis ut av husene våre og får lyst til å stelle i stand en hagefest.

Fargesterke stoffservietter som går ton-i-ton med spirende blader og blomster i full prakt gjør hele bordet til en ekte fargeeksplosjon. Å mikse stoffservietter i forskjellige farger på bordet gjør ikke noe. Det blir snarere tvert imot mer effektfullt hvis alle regnbuens farger får være med.

Til sankthans, konfirmasjoner og 17. mai bruker vi tradisjonelt røde, hvite og blå stoffservietter som et nikk til flagget, men du kan selvfølgelig også bruke helt andre sommerfarger.

Når høsten kommer, koser vi oss innendørs og lager fyldige gryteretter og planter røsslyng. Stoffservietter i dype, rustaktige farger gjør middagsbordet både innbydende og koselig. Som skapt for å sitte opp halve natten og snakke, spille spill og kanskje legge planer for fremtida.

Til feiringer og høytider legger vi ofte litt mer kjærlighet i selve oppdekkingen, og selvfølgelig er intet bord komplett uten stoffservietter. Alt må ikke være fargekoordinert, litt galskap og mystikk er bare gøy! Det er det som skiller seg ut som fanger øyet, ikke sant? Bruk og kast er not, bærekraft og miljøbevissthet er hot. Derfor er det ikke noe som treffer tidsånden bedre akkurat nå enn stoffservietter.

Fra hovedsakelig å ha blitt brukt på fancy restauranter der servietten legges i fanget og på det meste presses lett mot den ene munnviken etter maten, har den nå blitt en del av hverdagen vår. Grattis, sier vi til å få tørke bort ketchupflekker og melkebart med en stoffserviett. Når middagen er ferdig, slenger du bare serviettene i vaskemaskinen, og en liten stund senere er de rene og klare til bruk igjen. Gjenbruk sparer ikke bare miljøet, men også lommeboken. De allerede lave prisene våre blir enda lavere hvis du kan bruke et produkt flere ganger. Genialt, sier vi!

Selvfølgelig kan du nøye deg med å brette middagens stoffservietter en gang på midten, så de danner en trekant. Men hvis du virkelig ønsker å imponere gjestene og nyte lyden av deres misunnelige og beundrende sukk når de ser serviettbretteskillsa dine, skal du sette av litt tid til å øve på en outstanding bretteteknikk. Det er både morsommere og enklere enn du tror!

Størrelsen på våre stoffservietter varierer avhengig av type og produsent. Standarden er vanligvis rundt 40 ganger 40 centimeter i utbrettet tilstand. Dette betyr at de, i tillegg til å tjene som servietter, også kan brukes som spisebrikker eller kuvertunderlag. Kombiner mønstrede servietter med ensfargede hvis du vil fremheve en bestemt fargedetalj. Vellykket miksing og matching gjør hele stasen enda mer imponerende.
Les mer