vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
steampunk-dam-deluxe-maskeraddrakt-1
steampunk-dam-deluxe-maskeraddrakt-2

Steampunk Dame Deluxe Karnevalskostyme

799,90 kr

Velg variant

Supplere med

Her har du et karnevalskostyme som mangler sidestykke! Steampunk er en motetrend hvor viktoriansk stil fra midten av 1800-tallet blandes med påvirkninger fra pirater og Den ville Vesten. Man kan også spore en del science fiction-referanser i denne moten.

Her har du et fantastisk kostyme som bare oser Steampunk og eleganse. Kostymet er perfekt for deg som vil være stilig og se ut som du kommer rett fra en annen tidsepoke.

Steampunk Dame Deluxe Karnevalskostyme består av en utrolig lekker kjole i skimrende brun farge med frekke detaljer, som en korsettlignende overdel med spenner, to svarte bånd foran om du ønsker å få til looken som modellen har, og en tøff, taggete look på nederdelen. Kjolen består også av en fin, skimrende bolero med puffermer og svart blondekant.

Hatt, mansjetter, halsbånd og støvler medfølger ikke (men noe av dette kan fås kjøpt i tillegg).

Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mere, men de er helt i sin egne klasse! Ikke å sammenligne med andre kostymer altså. Takket vare tøyets kvalitet kan du vaske og bruke drakten igjen og igjen.
Art.nr 36275
Kopiera OK

Størrelseguide

Henvendelser

25

Spørsmål & Svar

0

Tagger