star-wars-java-barn-deluxe-maskeraddrakt-77669-1

Star Wars Jawa Barn Deluxe Karnevalskostyme

599,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Jawas er en meter lange humanoider, derfor passer de helt utmerket som kostyme til barna når man vil ha et så realistisk kostyme som mulig! Disse små rakkerne gjemmer seg bak draktene sine, og til og med ansiktet ligger skjult bak de mørke skyggene i drakten – Det er bare de lysende gule øynene som synes der inne i mørket. 

Star Wars Jawa Barn Deluxe Karnevalskostyme består av en brun tunika med doble lommebelter som krysser hverandre. Det følger også med en brun hette med svart maske som dekker ansiktet. Finn resten av rollefigurene fra Star Wars og dann en morsom liten gruppe av venner og familie til neste halloween! 

  • Materiale: polyester 
  • Består av tunika, hette med maske og to lommebelter
  • Hansker og sko følger ikke med
  • Kommer i størrelsen: medium (barn)