triumf-glass-mjukglassmix-50347-2
triumf-glass-mjukglassmix-50347-3

Triumf Is Softisblanding

189,-

2 liter

 − art.nr 50347-1
Sugen på softis? Nå trenger du ikke traske avgårde til nærmeste bensinstasjon for å handle, - lag den hjemme i stedet!

Softisblanding fra Triumf Glass er en blanding for hjemmelaget softis i verdensklasse. Denne blandingen er den samme som ordentlige iskiosker benytter seg av, så smaken blir nok neppe noe å bekymre seg for.

Best resultat får du ved å bruke en softismaskin! I og med at dette er en ferdig softisblanding, går det lynraskt å få ferdig softis.

Hvordan lager man softis uten en megastor ismaskin?
Sett forpakningen i kjøleskapet 24 timer før bruk, ta ut forpakningen, visp innholdet i en bolle og sett den i fryseren en stund. Ta den deretter ut og visp igjen til du blir fornøyd med konsistensen. Hvis isen fortsatt er for løs, kan du sette den inn i fryseren igjen, sånn at den blir halvfrossen og deretter vispe den igjen.

Selges i 2 liters-forpakning med fettinnhold på 7 % eller 10 %.

Ingredienser Skummet melk, sukker, vegetabilsk fett (fullherdet kokos), mysepulver, skummet melkepulver, tørket glukosesirup (mais), vegetabilsk emulgeringsmiddel (E471), stabiliseringsmidler (E466, E412, E407, E401, E410), aroma. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt kundeservice hvis du har spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, med mindre annet er oppgitt.

Innhold

Henvendelser

44

Spørsmål & Svar

0

Tagger