Se større bilde

Skolegutt Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
299,- 449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Heiagjengledere og uskyldige skolepiker, gå og vogg, for her kommer den ordentlige skolegutten! Eller, han ser i alle fall ordentlig ut, i virkeligheten er han nok full av sleske planer og guttestreker! Ta på deg dette stilige kostymet og du kan automatisk gå over til å oppføre deg slik du gjorde i grunnskolen. Det beste er at du kan komme unna med det, du spiller jo bare en karakter, ikke sant? Perfekt for deg som elsker morsomme skøyerstreker!

Skolegutt Karnevalskostyme består av en blazer, et par shorts, et skjortebryst, en caps og et slips. Blazeren er svart og i en enkel modell. Den har en rød krage, 2 stk. røde knapper foran og et dekorativt merke på brystet. Skjortebrystet er hvitt med et rutete parti. Capsen har et matchende, rutete parti, er rød og svart, og har et dekorativt merke på siden. Slipset er svart og festes enkelt på skjortebrystet. Sko, strømper og skrivebok medfølger ikke. Kompletter med lignende for en look som på bildet.

Størrelse: One size (voksen).

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Sandra for 2 år siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29378 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle